Восточно-Европейский журнал передовых технологий » Архив номеров » Volume 1, issue 1 » Публикация

Поделиться публикацией:
Опубликовать в блог:
Опубликовано 2012-07-06 Опубликовано на SciPeople2012-08-21 10:37:06 ЖурналСхідно-Європейський журнал передових технологій


Use the hydrolases and acyltransferases enzymes in the degguming technology of vegetable oils
Світлана Вікторівна Волошенко / Алина Селезнева контактное лицо
Світлана Вікторівна Волошенко Use the hydrolases and acyltransferases enzymes in the degguming technology of vegetable oils // Східно-Європейський журнал передових технологій, Vol. 1, Issue 1, 2012, pp. 0-0
Аннотация The article describes the basic approaches to a choice of enzyme preparations for removal phospholipids from oils, and also presents the results of research the hydrolases, namely phospholipase C, and acyltransferases  enzymes in the  technology of enzyme oils degumming

Комментарии

Вам необходимо зайти или зарегистрироваться для комментирования
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален