Восточно-Европейский журнал передовых технологий » Архив номеров » Volume 3, issue 8 » Публикация
Опубликовано
2012-04-29
Опубликовано на SciPeople2012-08-21 10:37:07
ЖурналСхідно-Європейський журнал передових технологій
Research of physiological influence of the mayonnaise made on the basis of diacylycerol oil
Павло Олександрович Некрасов, Володимир Григорійович Гопкалов, Юлія Миколаївна Плахотна Research of physiological influence of the mayonnaise made on the basis of diacylycerol oil // Східно-Європейський журнал передових технологій, Vol. 3, Issue 8, 2012, pp. 59-63
Аннотация
The given work is devoted research of influence of the mayonnaise enriched diacylglycerol, on exchange processes in an organism. The obtained data testifies about nontoxicity a product. Mayonnaise on basis diacylglycerol oil shows hypocholesteremic, triacyglycerol lowering and antiatherogenic effects in comparison with traditional mayonnaise.
Комментарии
Вам необходимо зайти или зарегистрироваться для комментирования
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален