Восточно-Европейский журнал передовых технологий » Архив номеров » Volume 1, issue 8 » Публикация

Поделиться публикацией:
Опубликовать в блог:
Опубликовано 2012-06-04 Опубликовано на SciPeople2012-08-21 10:37:08 ЖурналСхідно-Європейський журнал передових технологій


Application of molecular-kinetic method to design of energyeffective process of drying
Николай Михайлович Цуркан / Алина Селезнева контактное лицо
Николай Михайлович Цуркан Application of molecular-kinetic method to design of energyeffective process of drying // Східно-Європейський журнал передових технологій, Vol. 1, Issue 8, 2012, pp. 29-31
Аннотация The question of determination of free energy of the model thermodynamics system is considered on the basis of classic function of Maxwell distributing for energy of molecules of water. The method of theoretical estimation of energyefficiency of processes of drying of food raw material is offered
Ключевые слова публикации:
   

Комментарии

Вам необходимо зайти или зарегистрироваться для комментирования
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален
Этот комментарий был удален